دهستان زیبا و خوش آب و هوای هودیان

دهستان زیبا و خوش آب و هوای هودیان
این وبلاگ توسط ادریس شکلی پور ساخته شده نظرات خود را به آدرس زیر ارسال نمائید.باتشکر
shakklipour@gmail.com

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

نوع متفاوتی بادمجان است.که پوست آن سبز یا سفید و بیشتر مخلوطی از هر دو رنگ است.خیلی خوشمزه تر از بادمجانی هست که داخل بازار وجود دارد. فصل برداشت آن تقریبا از اوایل اردیبهشت شروع میشود و تا اواخر خرداد ادامه دارد.و در این فصل (کشک بادمجان محلی) غذای اکثر مردم است که با شیلانچ درست میشود.

شیلانچ : نوعی کشک محلی است که توسط خود مردم روستا درست میشود.

اگر به این منطقه سفر کردید حتما از مردم روستا غذاهای محلیشان را طلب کنید. قطعا لذیذی غذاهای محلی این منطقه باعث شیرین ترشدن سفر شما و ماندن خاطره‌ای در زهن شما میشود.

۱ نظر ۰۹ خرداد ۹۷ ، ۱۷:۱۳
ادریس شکلی پور

۰ نظر ۰۹ خرداد ۹۷ ، ۱۷:۰۹
ادریس شکلی پور